fredag den 14. november 2014

Så slutter rejsen snart...





SÅ SKAL HUSET SNART STÅ FÆRIDGT !!!


Det har virkelig været en meget lang og sej kamp, vi som par og familie har været igennem. Theodor var blot lidt over 4 måneder gammel da vi overtog vores hus. Idag er han næsten 19 måneder. Det har været en prøvelse for vores parforhold at have et lille barn, samt et hus der liiiiiiige skulle total renoveres. Oveni har jeg jo kæmpet med mine sygdomme, så det har ikke altid været lige let. I perioder har det stået helt stille, for ellers tror jeg desværre ikke vores parforhold havde holdt. Vi må dog nok sande at det har taget lidt på kærligheden. At der nu er lidt der skal opbygges igen. Men hvis man kan klare en total renovering, samt et lille barn, UDEN AT VÆRE GÅET FRA HINANDEN.... Så kan vi klare ALT :)




Vi flyttede ind i marts måned. Og Siden er der faktisk sket en del. Da vi flyttede ind havde vi ikke ingen indvendige døre. Vi havde ikke gulv på i hele huset. Ingen lister og paneler. Intet soveværelse. Intet bryggers. Skabe osv. Det eneste der nogenlunde var færdigt var faktisk vores badeværelse - trods der heller ikke var nogen dør i. Men hvad et lagen ikke kan rede :) 

Vi glæder os til at huset bliver vurderet i næste uge. Så vi for alvor kan sætte et stort punktum på selve byggeriet. 
Det er en ret vild forvandling huset har været igennem. Der er vidst kun enkelte ydervægge der ikke er rørt. Men puha... Vi har heldigvis fået en del hjælp af venner og familie. Og uden deres hjælp var vi nok ikke nået hertil endnu.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar